BG-WEB-6400x4800.jpg

OVER ONS

CBN-websitestreep.png
CBN-websitestreep.png

Info

CreativeByNature wil jou inspireren, informeren en verbinden. Je ontdekt bij ons de creatiefste talenten als het gaat om R&B/soul en hiphop tot aan kunst, fashion en fotografie. Laat je inspireren door hun werk, succesverhalen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 Dit doen we niet alleen door verhalen te vertellen en het nieuws te brengen, maar ook door bijvoorbeeld letterlijk een podium te bieden aan muzikaal talent met onze ‘Avond voor Release’-sessies. Een gezellige avond waarbij je alvast exclusief een akoestische versie van een nog uit te brengen track, EP of album kan horen.

We misten echt een platform voor de urban culture in de leeftijdsgroep 25 - 35 jaar. We zijn er voor de verschillende disciplines binnen the culture, van fotografie tot aan kunst en kleding. De Nederlandse R&B- en soul scene wordt ook steeds groter. Die tak verdient het ook om meer gezien en gehoord te worden. Daar hopen we nu veranderen in te brengen”, aldus Hugo de Boo (Founder, CreativeByNature).

CBN-websitestreep.png

Contact

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Thanks!