top of page
BG-WEB-6400x4800.jpg

OVER ONS

CBN-websitestreep.png
CBN-websitestreep.png

Info

CreativeByNature wil jou inspireren, informeren en verbinden. Je ontdekt bij ons de creatiefste talenten als het gaat om R&B/soul, afrobeats, hiphop tot aan kunst, fashion en fotografie. Laat je inspireren door hun werk, succesverhalen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Dit doen we niet alleen door verhalen te vertellen en het nieuws te brengen, maar ook door bijvoorbeeld letterlijk een podium te bieden aan muzikaal talent met onze ‘Avond voor Release’-sessie. Een gezellige avond waarbij je alvast exclusief een akoestische versie van een nog uit te brengen track, EP of album kan horen.

Tijdens onze ‘Gallery Play’ concerten word je getrakteerd op muziek in haar puurste vorm, waarbij artiesten bijvoorbeeld samen met een live band, een gitarist of juist a capella hun muzikale kwaliteiten tentoonstellen. Tentoonstellen? Ja, de Gallery Play Sessions vinden plaats in een intieme setting in de kunstgallerij van het Art’otel in Amsterdam. De volledige showcase nemen we op en is terug te zien op ons Youtubekanaal.

Wil je bij ons adverteren? Check dan hier onze tariefkaart.

CBN-websitestreep.png

Contact

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Thanks!

bottom of page