top of page

3x online tweedehands designer outfits volgens de laatste trends

Daar zijn we weer met een lijstje tweedehands designeritems! Dit keer met het oog op de modetrends van komend seizoen. Na wat zoek- en puzzelwerk hebben we drie outfits samengesteld met de mooiste en best geprijsde stukken. Bekijk onze combinaties hieronder en vind de linkjes naar elk item.


Gekleed 'street'

Op Fashion Week zagen we het meerdere keren voorbijkomen: de combinatie van high-end design en 'streetwear'. Zo sloeg modehuis Botter de handen ineen met Reebok voor een 3D-geprinte sneaker. De grove schoen contrasteert sterk met de geklede pantalons en vermaakte colberts. Het resulteert – net als 'sacai x Carhartt' – in een stijlvolle collectie met speelse elementen. Op dit modebeeld inspireerden we onze eerste tweedehands look. De prachtige wollen pantalon van Bonsai staat in contrast met de trainers van Salomon. Door zijn casual maar geklede look brengt de oversized Prada-longsleeve de items samen tot een speels geheel.


2: Botter Herst '23 menswear (Bron: Vogue), 3: sacai x Carhartt '23 (Bron: snkrdunk)

Longsleeve – Prada – €90


Pantalon – Bonsai – €100


Sneakers (maat 41) – Salomon – €95


Rood, zilver & vegan

Dit geweldige pak van Daily Paper bracht ons meteen terug naar Rihanna's Super Bowl Halftime Show. In een rode custom made jumpsuit van Loewe zette de zangeres een spetterende show neer en toonde trots haar zwangere buik. Loewe hulde Rihanna in katoen, maar dit tweedehands pak van Daily Paper is gemaakt van vegan leer – een materiaal dat we veelvuldig voorbij zagen komen op de catwalk in verschillende vormen en kleuren. Welke tint er voor ons uitsprong? Zilver! We verwerkten het in onze look met de pet van Acne Studios.


2: Lewis Hamilton (Bron: Getty Images), 3: Rihanna (Foto: Caroline Brehman), 4: VTMNTS Spring '23 menswear (Bron: Fashionado), 5: Louis Vuitton Cruise '23 (Bron: My Face Hunter)


Pak – Daily Paper – €189


Pet – Acne Studios – €35


Sneakers (maat 43) – ADER x PUMA – €45


Doorzichtig

Dan alweer de laatste outfit. Daarin brengen we Rihanna's rood en het spiegelende zilver samen met een trend die aan geen enkele modeliefhebber voorbij is gegaan. Subtiel of juist van top tot teen: doorschijnend, transparant ofwel de 'sheer look'. Op het eerste gezicht misschien niet de meest gangbare trend, maar met wat creativiteit voeg je een stukje 'sheer' gemakkelijk toe aan je dagelijkse garderobe. Draag deze doorschijnende broek van SUBTLE bijvoorbeeld met een gebreide top. Pak je favoriete sneaker erbij voor een casual look, of ga voor supervrouwelijk met dit iconische, gehakte silhouet van Vetements.


2: Dion Lee Herfst/Winter '23, 3: Tory Burch Spring '23 (Bron: Getty Images)


Mouwloos vest – Jean Paul Gaultier – €61


Transparante broek – SUBTLE – €85


Laarzen (maat 36) – Vetements – €177,30

Muts – Acne Studios – €45

bottom of page