top of page

'Above The Rim' deluxe edition soundtrack uitgebracht

Bijgewerkt op: 25 mei 2021


Eén van de beste filmsoundtracks aller tijden 'Above The Rim' (1994) is in een deluxe edition online gekomen op alle streamingplatformen. De soundtrack bevatte al veel populaire liedjes, met name SWV's Anything en Warren G en Nate Dogg's Regulate. Samen met de geremasterde versies van de originele 18 nummers maken ook drie nummers hun debuut, waaronder misschien wel Tupac's beste track ooit Pain met een feature van Big Stretch.


Basketbalcultuur

Brandon Squar, SVP Sales en Marketing bij Entertainment One, zegt: "De soundtrack van Above the Rim maakt deel uit van de basketbalcultuur en -levensstijl sinds de oorspronkelijke release in 1994. Death Row Records is er trots op ons 30-jarig jubileum voort te zetten door deze klassieker te vieren. muziek met nieuwe en trouwe fans op innovatieve en opwindende manieren. "


De film

Above the Rim beschrijft het verhaal van een veelbelovend basketbalspeler en zijn relatie met zijn twee broers; de één is drugsdealer en de ander een basketbalspeler, maar nu bewaker op zijn vroegere middelbare school. De hoofdrollen zijn voor Duane Martin, Leon Robinson en Tupac Shakur. Check hieronder de trailer.

bottom of page