top of page

Adidas x Gucci onthullen volledige vintage 70's geïnspireerde collectie

Hoewel Gucci en Adidas hun collab al in februari aankondigde onthulde zij gisteren hun volledige collectie via een Instagram post. De samenwerking is een samenvoeging van de logo's van Adidas en Gucci, zo heeft de vintage sportkleding geïnspireerde collectie een bomberjack met de drie witte strepen van Adidas en aan de andere kant de groen en rode strepen van Gucci.

Adidas x Gucci collectie

Gisteren kondigde Adidas en Gucci dat hun lang verwachte collectie in juni zal droppen. De collectie die is geïnspireerd door sportkleding uit de 70's en de 80's, bestaat uit kleurrijke joggingsbroeken, sweatshirts met ritssluitingen, wijde pijpen en pencil skirts. Naast kleding en schoenen bestaat de collectie ook uit paraplu's, hoofdbanden en golftassen die goed aansluiten bij de retro sfeer waarvoor de brands zijn gegaan. Voor het look book schakelde zij de Amsterdamse Carlijn Jacobs in om de sjieken retro sfeer van de collectie vast te leggen.


De collectie zal verkrijgbaar zijn in geselecteerde Gucci stores, website en de Adidas app. De Prijzen voor de items is nog niet bekend. Bekijk hieronder de lookbook voor de Adidas x Gucci collectie.bottom of page