top of page

All About Photo Magazine maakt de 25 winnaars 'Black & White contest' bekend

All About Photo Magazine nodigt toegewijde en gepassioneerde fotografen van over de hele wereld uit om hun werk te delen in hun geprinte editie. Onlangs maakte het magazine de 25 getalenteerde fotografen die de AAP Magazine Black and White Photography Contest hebben gewonnen bekend. Deze geweldige fotografen komen uit 13 verschillende landen, hun werk weerspiegelt hun persoonlijke esthetiek en unieke benadering van zwart-witfotografie.


"Het was geweldig om zoveel geweldige werken en boeiende foto's te ontdekken. Het is duidelijk dat zwart-witfotografie een prominente plaats blijft innemen in ons hart en onze verbeelding!" aldus AAP Magazine.


De top 3 winnaars verdelen $1.000 aan prijzengeld. Alle winnaars zullen hun werk laten zien in de All About Photo Winners Gallery en worden gepubliceerd in geprinte editie van AAP Magazine #18 B&W.


Winnaar 1e plaats ($ 500 geldprijs) – Donald Graham – Foxy, Los Angeles, Californië

Uitgelicht in zijn nieuwe boek, "Donald Graham: One Of A Kind"


Winnaar 2e plaats ($ 300 geldprijs) - Angelika Kollin - Jij bent mijn moeder

Dit project is de verkenning van het diepe zoeken naar intimiteit, naar het gevoel erbij te horen, om geliefd te zijn en terug te kunnen liefhebben. Een oermenselijk verlangen naar veiligheid en acceptatie, dat begint tijdens onze kinderjaren en wordt vormgegeven aan de manier waarop we ons leven als volwassenen leiden.


Winnaar 3e plaats ($ 200 geldprijs) – Andrea Borgarello – “Opmerkingen over migratie” – Wat is het plan voor “l'Aventure” of de “Backway”?

Check de overige 22 getalenteerde winnaars op we website van AAP Magazine.

bottom of page