top of page

AllRightsReserved viert 20-jarig jubileum met 12 iconische sculpturen van KAWS

AllRightsReserved (ARR) bestaat 20 jaar en viert zijn jubileum met een reeks samenwerkingen onder de naam ‘Beyond Creatorhood’. Het eerste project is een exclusieve collectie sculpturen van KAWS. Daarmee is de toon gezet: 2023 belooft een indrukwekkend kunstjaar te worden voor ARR.


Beeld: KAWS & AllRightsReserved


Uniek nummer & NFC-kaart

De KAWS X ARR collectie bestaat uit 12 kleine, iconische sculpturen van brons, stuk voor stuk gegraveerd met een handtekening en uniek nummer. Ook ontbreekt een gesigneerd en genummerd certificaat van echtheid niet, én komt elk exemplaar met een unieke NFC-kaart – een certificaat dat het kunstwerk koppelt aan een digitale token op de blockchain.


Beelden: KAWS & AllRightsReserved


KAWS: HOLIDAY

ARR viert met deze collectie niet alleen het 20-jarig jubileum, maar ook zijn hechte, langdurige samenwerking met KAWS. Al in 2010 lanceerden de twee hun eerste gezamenlijke project: ‘KAWS: PASSING THROUGH’. Vanaf dat moment bleven de samenwerkingen volgen, waaronder het lopende project ‘KAWS: HOLIDAY’ dat al neergestreken is in Seoul, Hong Kong, Taipei, Mount Fuji, Bristol, Singapore, Changbai Mountain, Melbourne en zelfs in de ruimte. Met elk van de 12 bronzen beelden eren ARR en KAWS een van hun wereldwijde tentoonstellingen.


KAWS: HOLIDAY (bron: AllRightsReserved)


Reusachtige pandasculptuur

AllRightReserved (ARR) is een creatieve studio gevestigd in Hong Kong. Naast de langdurige samenwerking met KAWS heeft ARR ook projecten gemaakt met o.a. Chanel en de Nederlandse kunstenaar Florentijn Hofman. In 2014 lanceerde ARR ‘I AM HERE’ in samenwerking met de Britse kunstenaar Lawrence Argent. Met de reusachtige pandasculptuur werd aandacht gevraagd voor de conservatie van de bedreigde diersoort. Bekijk hieronder een video van het kunstproject.


Youtube: AllRightsReserved


Registreer je op ddtstore.com voor updates van KAWS X ARR.

bottom of page