top of page

Amsterdamse zangeres Noha Saré releast derde single 'All' (video)


De opkomende Amsterdamse alt-pop/R&B-artiest Noha Saré (24) keert terug met een gedurfde nieuwe single 'All'. Met deze track duikt ze dieper in haar emoties. In navolging van haar recente veelgeprezen track 'Lost', versmelt 'All' een magische vrolijke melodie over Noha's persoonlijke overpeinzingen over liefde. De wrange teksten in combinatie met een vrolijk klinkende melodie zorgen voor een interessante spanning.

Noha Sare

Ze valt op met haar krachtige maar gevoelige stem en haar sound valt het beste te omschrijven als een soulvolle authentieke sound met elementen van alternatieve R&B en electro pop. Met haar betoverende stem, unieke sound en kunstzinnige videoclips zal het je niet verbazen dat de in Amsterdam geboren zangeres opgevoed is door ouders die beide kunstenaars zijn.


Over de videoclip

Geïnspireerd door de verborgen absurditeit van ons dagelijks leven, vertaalden Puck Litaay (regisseur) en Noha Saré het lied in ironische reeksen fantasieën waarin Noha Saré zich probeert los te maken van haar minnaar. Op het eerste gezicht herkent de kijker deze beelden misschien; Een stel, geplaatst in verschillende quasi-romantische settings, die elkaar plagen. Maar niets is wat het lijkt. Zonder te knipperen met haar ogen zingt Noha het nummer terwijl haar partner op de meeste filmische, theatrale manieren vermoord wordt.


Bekijk hieronder haar veelgeprezen track 'Lost'.


Volg de CreativeByNature Spotify Playlist en ontdek nieuwe muziek en artiesten

bottom of page