top of page

Andy Warhol in een 3D-boek: de iconische Popart komt op je af (video)

Waar Andy Warhol, de wereld anders naar kunst liet kijken, plaatst 'Poposition Press' de iconische werken van het Poparticoon nu in een ander perspectief. In samenwerking met 'The Andy Warhol Foundation' maakte de uitgever het boek ‘Pop Up Pop Art – The Silver Factory’. De kunst komt letterlijk op je af.


Instagram: Poposition Press


Magisch zeefdrukmechanisme

Het kunstboek exposeert zeven van Warhol’s beroemde werken uit de jaren ’60: de ‘Campbell's Soup Cans’, ‘Banana’, ‘Andy's Photo Booth’, ‘Marilyn Monroe’, ‘Flowers’, ‘Brillo Box Sculptures’ en zijn beroemde zelfportret. De pagina’s met 3D-pop-upsculpturen bevatten interactieve elementen, optische illusies en verborgen verrassingselementen. Zo komt Marilyn Monroe terug in een magisch zeefdrukmechanisme.


Instagram: Poposition Press


Collector’s item in drie kleuren

Voor diehard Warhol-fans is er de ‘Pop Up Pop Art – The Silver Factory Special Edition’. Deze versie heeft een drievoudig met folie gestempelde omslag en komt met een individueel ingebonden pop-up spread van het kunstwerk ‘Silver Clouds’. Het boek is gehuld in een hoes met Warhol’s zelfportret uit 1964, verkrijgbaar in drie kleuren. Bij elke kleur – blauw, groen en geel – hoort een unieke quote die met folie in de hoes is gestempeld. Met slechts 125 exemplaren van elke kleur is de speciale editie een echt collector’s item.


‘Pop Up Pop Art – The Silver Factory Special Edition’ (Bron: Poposition Press)


Pop-up spread van ‘Silver Clouds’ (Instagram: Poposition Press)


De 'Andy Warhol Pop Up Art' collectie is verkrijgbaar via Poposition Press.

bottom of page