top of page

UPDATE: Artiesten in gesprek over the good, the bad & the ugly in de muziekindustrie

Bijgewerkt op: 17 aug. 2021


Wil jij weten wat ervoor nodig is om door te kunnen breken binnen de muziekindustrie? Kom dan op donderdag 19 augustus naar de Creative Collective huiskamersessie van FunX EMPWR x CreativeByNature in A'DAM&co. Een avond waarbij artiesten met elkaar in gesprek gaan over the good, the bad and the ugly in het vak en natuurlijk zijn er ook toffe optredens en exclusieve releases.


Legends in de game

Laat je inspireren door legends in de game, de mannen van Re-Play en upcoming artiesten: HVNLY, ByLear én FunX Talent-winnares Giefa Sparkle Geniet van exclusieve optredens en krijg dé inside tips die je nodig hebt om je als artiest te kunnen ontwikkelen. De sessie wordt gepresenteerd door niemand minder dan Mr NandoLeaks aka Fernando Halman.


Meld je nu aan Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Laat je naam, e-mail en leeftijd achter op het aanmeldformulier en maak kans op twee toegangstickets!


UPDATE (17 augustus)

Wegens omstandigheden heeft Re-Play helaas afgezegd voor 'Creative Collective Music', maar gelukkig hebben we hele goede vervangers geregeld. Jayh Jawson zal aanschuiven bij Fernando aan tafel als spreker en Zefanio gaat een aantal tracks performen.


Abonneer je op de CreativeByNature Playlist en ontdek nieuwe muziek en artiestenbottom of page