top of page

Avond voor Release: Thierry Ganz x Niké Laos ontwikkelen indie-jazz sound voor nieuwe EP (video)

Na een tijdje weg te zijn geweest is de Surinaamse Thierry Ganz uit Rotterdam terug met een nieuwe sound, ontwikkeld in samenwerking met de talentvolle producer/muziekant Niké Laos. Vrijdag 18 februari releaset het duo de eerste single van hun gezamenlijke project 'Selfish'. De track die de zelfde naam draagt als de aankomende EP kun je vanavond om 18:00 uur alvast bij ons in een exclusieve live opgenomen akoestische sessie beluisteren via ons Youtubekanaal. Wat kunnen we verwachten van het duo en wat weten we al?


Thierry Ganz

Thierry Ganz maakte zijn debuut als muzikant in 2013 met de release van zijn eerste track 'Kamapla'. Sindsdien heeft de zanger en DJ door de jaren heen steeds meer muziek uitgebracht. In 2017 dropte Ganz een collab-album uit met muzikant Lèlèman genaamd 'What's It Gonna Be'. Het project bevat een mainstream sound met wat experimentele aspecten. Samen met producer Niké Laos begon Thierry in 2020 zijn nieuwe sound te ontwikkelen. Later in dat jaar bracht het duo hun eerste track 'Frankenstein' uit. Als het nummer 'Selfish' een voorbode is van de sound op de EP, dan is dat project zeker iets om naar uit te kijken.


Avond voor Release

Bekijk hier vanaf 18:00 uur het 'Avond voor release' -debuut van Thierry Ganz en Niké Laos. De officiële videoclip van 'Selfish' zal naar verwachting volgende week online komen. Stay tuned

Volg onze NEW R&B MUSIC playlist op Spotify en blijf op de hoogte van de nieuwste releases

bottom of page