top of page

Avond voor Release: Waarom Kyara uit Zoetermeer de potentie heeft om internationaal door te breken

Bijgewerkt op: 4 jun. 2021


Kyara Shereen Oemar uit Zoetermeer was amper twee jaar oud toen ze begon met zingen. Na talloze keren opgetreden te hebben op familiefeesten en bruiloften besloot ze zanglessen te volgen. Met als resultaat dat ze op haar twaalfde haar eerste echte track op nam. Na een aantal succesvolle releases zoals 'In the Moment' en 'I'm Trying' is het vrijdag tijd voor haar volgende project 'Wonder Woman' in samenwerking met producer ThisIsLema. Komende donderdag om 18:00 uur kun je de track alvast in een exclusieve 'Avond voor Release' sessie beluisteren op ons IGTV- of Youtubekanaal.


Kyara Shereen

De 24-jarige Kyara studeert nu nog toegepaste psychologie aan de Hogeschool Leiden en ondertussen bereidt ze zich voor op een carrière in het buitenland. Haar droombestemming is de stad die haar hart als kind al stal, Miami. Met haar bijzondere sound die doet denken aan een aantal internationale succesvolle zangeressen is een internationale doorbraak een hele reële optie.

ThisIsLema

Elvis Vierbergen (28) a.k.a ThisIsLema is een internationale DJ/Producer, geboren in Congo. Op tweejarige leeftijd werd Elvis samen met zijn zus geadopteerd door een Nederlands gezin. De naam ThisIsLema heeft veel betekenis voor Elvis. Na de adoptie bleef zijn zus 'Lema' roepen waardoor de adoptieouders aannamen dat het zijn naam was. Pas op latere leeftijd kwamen ze er achter dat zijn echte naam Elvis is en dat zijn vader de naam Lema draagt. Uit respect voor zijn afkomst besloot Elvis ThisIsLema te gebruiken als zijn 'artiestennaam'.


Ontdek nieuwe muziek op de CreativeByNature Spotify Playlist

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page