top of page

BANLIEUE x ANSH46 - een vierdelige collectie waarin 'de toekomst' & 'samenwerking' centraal staan

BANLIEUE en ANSH46 slaan de handen ineen voor de capsulecollectie ‘FUTURE BUILDING’. Bestaande uit vier stukken, staat de collectie voor samenwerking en saamhorigheid in het dagelijks leven.


BANLIEUE x ANSH46


Surrealistisch gebouw van de toekomst

Door het ‘street approach’ van BANLIEU te combineren met de high-end esthetiek van ANSH46, hebben beide partijen hun grenzen verlegd. Terwijl de ‘Carpenter Jeans’, de ‘Mini Puffy Bag’ en het ‘T-shirt’ een volwassen benadering laten zien, bestaat het ‘Varsity Jacket’ juist uit speelse elementen. Dit laatste item belichaamt het ‘FUTURE BUILDING’ verhaal, waarin BANLIEUE en ANSH46 werken aan een surrealistisch gebouw van de toekomst dat voor iedereen toegankelijk is.


Onderwijzen & inspireren

“Als twee pijlers van de stad van Rotterdam dragen wij de verantwoordelijkheid om te onderwijzen en te inspireren”, leggen BANLIEUE en ANSH46 uit in een persbericht. “Onze samenvoeging is een verbeelding van de toekomst van onze generaties. Een vorm van synergie, het herdefiniëren van zinvolle doelen in het leven door het hele product heen. We omarmen de gedachte om samen kansen te creëren en tegelijkertijd uitdagingen aan te gaan.” Vanuit die gedeelde visie en ambitie is de vierdelige capsulecollectie ontstaan.


BANLIEUE x ANSH46


'Future Building Day'

Voorafgaand aan de lancering brachten BANLIEUE en ANSH46 het ‘FUTURE BUILDING’ verhaal tot leven onder de volgende generatie. Kinderen tussen 8 en 12 jaar lieten hun creativiteit de vrije loop en bouwden samen met hun ouders een eigen ‘droomhuis’. Deze ‘Future Building Day’ vond plaats bij maatschappelijke makerspace ‘Bouwkeet’ in Rotterdam. De eindproducten belichamen de samenwerking tussen twee generaties – ouder en kind. Hoewel beide werelden verschillend zijn, kunnen ze samen de toekomst bouwen en vormgeven.De 'FUTURE BUILDING' capsulecollectie wordt gelanceerd tijdens een release-event op 10 februari in de winkel van ANSH46 in Rotterdam. Vanaf 11 februari zijn de stukken verkrijgbaar in de winkels van BANLIEUE en ANSH46, en via clandebanlieue.com & ansh46.com.

bottom of page