top of page

Beyoncé x DIXSON ontvangen 'Best Original Song' Oscarnominatie


Er is aangekondigd dat Beyoncé een nominatie voor ‘Best Original Song’ verdiend heeft voor het nummer 'Be Alive', mede geschreven en geproduceerd door DIXSON voor de film ‘King Richard’. Ze zal daarom in maart aanwezig zijn op de 94ste Academy Awards.


Golden Globes

Het nummer werd eerder dit jaar al genomineerd door de Golden Globes. Dit was voor DIXSON een speciaal moment in zijn carrière. "Ik ben gezegend met een geweldig team. Toen de kans zich voordeed, heb ik ja gezegd en mijn best gedaan. Toen ik mijn deel van het nummer ingeleverd had voelde het nog niet helemaal compleet. Het werd pas compleet toen Beyoncé deed wat alleen Beyoncé kan."

Trouw aan muziek

Ondanks zijn succes blijft DIXSON bescheiden. "Ik wil gewoon trouw blijven aan muziek, de erkenningen en de aandacht is niet waarvoor ik zo hard heb gewerkt. Ik word hierdoor juist aangemoedigd om te blijven werken aan goede muziek"


Project in teken van kwetsbaarheid

DIXSON werkt op dit moment aan een tweedelig project geïnspireerd op zijn theatrale verleden."Het concept is echt sterk. Ik vind het geweldig dat ik hieraan kan werken. Ik ben een zwarte man en ik hou ervan als ik de kwetsbaarheid van zwarte mannen in onze wereld zie. Ik vind het fascinerend om te zien hoe mensen zichzelf blootstellen op een manier die we normaal niet in de wereld te zien krijgen en dat is wat ik probeer te laten zien met dit project dus ik hoop dat mensen er klaar voor zijn.


DIXSON

Darius Scott bekend als DIXSON, heeft een enorme impact gemaakt op de entertainment wereld. Hij is getekend bij het label Roc Nation en kan maar liefst 11 instrumenten spelen. DIXSON wordt al jaren erkend voor zijn buitengewone werk als producer en background vocalist. In 2021 trad hij op de voorgrond met zijn eerste album als solo artiest. Geïnspireerd door levensgebeurtenissen heeft hij al zijn werk geschreven en geproduceerd en heeft hij singles uitgebracht zoals 'Summertime Fine', 'Aura' en 'BIG BRAVE MAN', een nummer opgedragen aan zijn overleden vader.bottom of page