top of page

CreativeByNature x Art’otel presenteren intieme showcase ‘Gallery Play-sessions’ met Zefanio

Bijgewerkt op: 19 dec. 2022

Tijd voor muziek om van te genieten met een grote G. Op vrijdag 18 november is de eerste editie van CreativeByNature’s ‘Gallery Play-sessions’ met een zanger van eigen bodem: Zefanio. Je wordt getrakteerd op muziek in haar puurste vorm, waarbij artiesten bijvoorbeeld samen met een live band, een gitarist of juist a capella hun muzikale kwaliteiten tentoonstellen. Tentoonstellen? Ja, de Gallery Play Sessions vinden plaats in een intieme setting in de kunstgalerie van het Art’otel in Amsterdam. En jij kan erbij zijn!


Met de Gallery Play-sessions trekt CreativeByNature (inter)nationale artiesten uit hun comfort zone. Tijdens de showcase laten de artiesten niet alleen zien wat ze in huis hebben, ze worden dus ook uitgedaagd. Zo zal Zefanio nieuwe muziek laten horen onder begeleiding van een live band. Iets dat hij nog nooit eerder heeft gedaan.


Volwassenere R&B-sound

Zefanio (31) ken je misschien wel van nummers als ‘Laatste Keer’, Lifestyle (ft. Josylvio) en Mr Lova met Yung Felix en Ir-Sais. En dit is maar een kleine greep uit de tracks die hij de afgelopen jaren heeft uitgebracht. Op zijn twee eigen EP’s als ‘Zefanio’ en ‘Bitterzoet’ - waarop samenwerkingen met onder anderen Jonna Fraser en Chivv te horen zijn - kun je nog veel meer tracks vinden.


Nu vindt de Amsterdammer het tijd om een nieuwe, meer volwassen, weg in te slaan. Met de focus op emoties en de, voor hem, échte R&B-sound. Tijdens de kick off van de Gallery Play-sessions belooft Zefanio je een nieuwe versie van zichzelf.


(Fotocredits: Constance VR)


Tickets? Ja, hier!

Bereid je voor op een avondje heerlijke live muziek én krijg als eerst exclusief de aankomende releases te horen. Als afsluiter worden er lekkere plaatjes aan elkaar gedraaid door een DJ én is er een netwerkborrel.


Wil je erbij zijn? De tickets voor de eerste editie van Gallery Play ft. Zefanio zijn hieronder verkrijgbaar voor 9,99 EUR. We zien je 18 november.


Locatie: Art'Otel, Prins Hendrikkade 33, 1012 TM Amsterdam

Tijd: 20:30 - 23:30

(Fotocredits: Constance VR)


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page