top of page

Crocs giet de innoverende 'Echo Clog' in een herfstachtig camouflage-jasje

Het is nog maar een maand geleden dat Crocs de nieuwe ‘Echo Clog’ lanceerde, of we worden alweer verrast met een nieuwe editie. Passend in het seizoen, is het innoverende silhouet in een herfstachtig camouflage-jasje gegoten. De 'Echo Clog Realtree EDGE' komt in twee kleurstellingen: zwart en ‘Bone’ (gebroken wit).


Echo Clog Realtree EDGE (beelden: Crocs)


Gedetailleerd en abstract

Realtree EDGE is een gedetailleerde camouflageprint die vanaf elke afstand in zijn kracht staat. Zo vallen de verfijnde eikenbladeren en het boomschors op van dichtbij, en vormen van veraf een abstract patroon dat opgaat in de omgeving. Het is niet de eerste keer dat Crocs gebruik maakt van de gepatenteerde jachtprints. Vorig jaar werden de Classic Crocs van ‘Crocs x thisisneverthat’ al in een soortgelijk patroon gehuld: een donkere mix met boomschors en dennennaalden.


Crocs x thisisneverthat (beelden: thisisneverthat)


Optimaal comfort

Vanuit de voortdurende ambitie om te innoveren is Crocs opzoek gegaan naar de balans tussen stijl en comfort. Met sport, lifestyle en streetwear als grootste inspiratiebronnen is zo de 'Echo Clog' tot stand gekomen. Het innoverende silhouet heeft een dynamische vorm met verspringende ribbels langs de zool en randen. Naast het onmisbare 'Croslite' als hoofdmateriaal van elk Crocs-model, is de Echo Clog uitgerust met een speciaal ontworpen 'LiteRide' voetbed - een lichtgewicht en zacht aanvoelend schuim voor optimaal comfort. Om ieders draagbaarheid te optimaliseren is het model voorzien van een verstelbare hielband met klittenband. Naast de nieuwste uitvoering in Realtree EDGE, is de Echo Clog ook nog steeds te verkrijgen in de eerder uitgebrachte kleurstellingen ‘Desert Grass’ (mosterdgeel) en ‘Stucco’ (gebroken wit).


Echo Clog in 'Stucco' & 'Desert Grass' (beelden: Crocs)


De 'Echo Clog Realtree EDGE' is vandaag al exclusief uitgebracht in de Crocs-app en vanaf morgen wereldwijd verkrijgbaar via de Crocs-website.

bottom of page