top of page

CRUÈL presenteert nieuwe zomercollectie'21 met deze prachtige video


Vorig jaar toonde de jonge ontwerper William Ampofo zijn opkomende label CRUÈL voor het eerst tijdens Amsterdam Fashion Week. Vandaag presenteert hij de zomercollectie'21 aan het grote publiek met onder andere een prachtige video. Met het thema voor de collectie 'A MEMOIR OF ADUMBRATION' - vrij vertaald de memoires van de confrontatie tussen de duisternis en het licht - focust CRUÈL zich op een toekomst vol hoop. De CRUÈL SS21 collectie is vanaf maandag 1 maart om 11:00 uur online te bestellen.


Avant-garde touch

De ontwerper staat er om bekend de grenzen op te zoeken met zijn ontwerpen. Hij wil hiermee de drager de vrijheid bieden om zichzelf uit te kunnen drukken. De heren-, dames- en unisex-collecties hebben hierdoor een tijdloos ontwerp met een avant-garde touch.


Duurzaam

Ampofo gebruikt voor zijn collecties natuurlijke stoffen en dead stock (leftover stoffen uit de fabrieken van andere fashion merken). Zo gebruikt hij de stof van een opengeknipte broeken als materiaal voor een rok. CRUÈL gelooft in het belang van milieubehoud en staat voor een gezonde, duurzame toekomst voor de aarde. Om deze reden werkt CRUÈL samen met bewuste investeerders, leveranciers, consumenten en medewerkers.








bottom of page