top of page

Nederlandse R&B meets UK R&B: Cyra Gwynth releast sexy track 'All Night' met Carla Prata


Het is de eerste #NewMusicFriday van het nieuwe jaar. Elke artiest claimt of wil het jaar natuurlijk sterk beginnen. De Nederlandse-Belgische singer/songwriter met Filipijnse roots Cyra Gwynth is dat zeker gelukt met de release met haar tweede Chapter. Ze wist UK based R&B singer-songwriter Carla Prata te strikken voor een extended version van een eerdere freestyle die ze alleen op Soundcloud heeft uitgebracht. Carla is bekend geworden met haar Colors Studios sessie en haar meest gestreamde single 'Owner'. 'CHAPTER II: SELF' bevat twee tracks 'ALL NIGHT' en 'WYA?' en is sinds vandaag overal te streamen.CHAPTER II: SELF

Het nieuwe chapter bespreekt de emotionele strijd tussen twee partijen op twee verschillende raakvlakken: carrière en relaties. Cyra Gwynth probeert door middel van het hoofdstuk met liedjes ‘ALL NIGHT’ en ‘WYA?' aan te tonen dat in het leven alles draait om het visueel perspectief van onze geest en hoe levenssituaties geïnterpreteerd worden.


Samenwerking door Instagram

Cyra Gwynth werd helemaal weggeblazen toen ze Carla voor het eerst ontdekte. "Op Instagram kreeg ik de vraag wat ik van Carla Prata vond en nam een video op om mijn liefde voor haar te uiten. Ik poste het in mijn story en tagde Carla in de video", aldus Cyra tegenover CreativeBynature. "Totaal niet verwacht maar Carla heeft de video gezien en deelde het in haar story. Na enige tijd heen en weer DM'en durfde ik het aan om haar de vragen op mijn track. De rest is geschiedenis"


Cyra Gwynth

Haar eerst soloproject lanceerde in 2018 en bracht in de loop van de twee jaar daarna zelfstandig een reeks singles en een EP uit. Tegen het einde van 2019 had ze de aandacht getrokken van een snelgroeiende fanbase door haar uitgesproken moody R&B-sound, stijlvolle visuals en boeiende liveshows. Cyra Gwynth's plannen voor de komende tijd is het uitbrengen van haar nieuwe EP die ze heeft opgedeeld in 3 'chapters'.


Check hieronder de video van één van haar singles uit 2021
bottom of page