top of page

Cyra Gwynth releaset haar langverwachte EP ‘CONSCIOUS’

Het is al weer bijna vier jaar geleden dat de Belgische singer-songwriter Cyra Gwynth haar project 'Pink Cotton' lanceerde. Vorige week vrijdag bracht Gwynth haar EP 'CONSCIOUS' uit waaraan zij de afgelopen anderhalf jaar hard aan heeft gewerkt met producer Lamsi. Met het nieuwe zeer persoonlijke project neemt de 26-jarige zangeres luisteraars mee naar een wereld waarin introspectie centraal staat. Ze trakteert fans niet alleen op nieuwe muziek maar ook op visuele art met een 3D fantasy character die in haar 'eigen' wereld staat.


CONSCIOUS

'All good things take time' is de beste manier om het nieuwe project van Gwyneth te omschrijven. Als opvolger van haar project 'Pink Cotton' bracht Cyra op 22 april haar EP COUNCIOUS uit. Het nieuwe project is een samensmelting van haar eerder uitgebrachte chapters 'SOUL', 'EGO', 'SELF' en een bonus track. Met nummers zoals 'JUNE 30' neemt Gwynth fans bij het luisteren van haar nieuwe album mee naar een wereld waarin zij haar diepste geheimen en gedachten durft te delen. Naast muziek speelt visuele art een grote rol in de artistieke reis van Gwyneth, zo heeft de zangeres een '3D fantasy character' gemaakt die Cyra weergeeft in haar zelf gecreëerde wereld.
Cyra Gwyneth

Cyra Gwynth is een 26-jarige Belgisch / Filipijnse singer-songwriter uit Amsterdam die een sound heeft dat het best te omschrijven is als R&B/Trapsoul. Op een jonge leeftijd begon zij haar talent in zang te ontdekken en droomt sindsdien ervan om haar muziek en verhaal met de wereld te delen. Die droomt probeert Gywnth met haar muziek en unieke style te verwezenlijken. Beluister hieronder Cyra Gywnth's nieuwe EP ‘CONSCIOUS’


Volg onze NEW R&B MUSIC playlist op Spotify en blijf op de hoogte van de beste releases
bottom of page