top of page

Daily Paper x Fatboy onthullen eerste limited editon collabo


Twee sterke Nederlandse merken hebben de handen ineen geslagen voor een limited edition collectie. Geïnspireerd op Fatboy's op Lamzac heeft Daily Paper de eerste Daily Paper x Fatboy Lamzac O ontwikkeld. Nadat Fatboy de New York Flagship store van Daily Paper al had voorzien van custom ontworpen zitzakken wordt de samenwerking met deze collabo verder uitgebouwd.

Snel en gemakkelijk te gebruiken

De opblaasbare 'stoel' kan eenvoudig worden gevuld met lucht in één horizontale beweging. Zonder dat daar dus een pomp voor nodig is. De Lamzac O wordt geleverd in een compacte op maat gemaakte draagtas, die eenvoudig is te sluiten door een uniek roll-and-lock systeem. Hoewel de Lamzac O zelf slechts 1 kg weegt kan hij een gewicht dragen tot 150 kg.


Design Het design is gebaseerd op elementen van patchwork en monogrammen die te zien zijn in de nieuwste SS21 Resort-collectie van Daily Paper. In combinatie met de nieuwe SS21-accessoires van Daily Paper is de Lamzac O het perfecte lifestyle-product om je buitenervaring deze zomer naar een hoger niveau te tillen.


Een zomerse musthave De Lamzac O is bedoeld om de komende warmere maanden te vieren en stelt je in staat om altijd en overal achterover te leunen en te ontspannen. Een waterdichte coating zorgt ervoor dat de stoel bestand is tegen water en vuil waardoor hij te gebruiken is op het strand en in het park.


Bestellen

De limited edition Daily Paper x Fatboy Lamzac O kost € 90,-, is vanaf 11 juni online verkrijgbaar bij Daily Paper en Fatboy en in de winkels van Daily Paper Flagships in Amsterdam, NYC en Londen.
bottom of page