top of page

Daily Paper x Popcaan releasen 'Unruly-collectie' én teasen nieuwe videoclip (video)

Bijgewerkt op: 9 sep. 2021Het in Amsterdam gevestigde Daily Paper en het door Popcaan in Jamaica opgerichte Unruly bundelen de krachten voor een one-of-a-kind capsulecollectie. De collectie, die symbool staat voor vrijheid, bestaat uit zes kledingstukken die zijn geïnspireerd op de Jamaicaanse crossmotorcultuur.

De unieke samenwerking vraagt natuurlijk om een muzikale bijdrage van de Dancehall-sensatie, en die komt er ook. Op 30 augustus ging tijdens de release party in de flagship store van Daily Paper in Londen de videoclip in premiere. Wanneer de track te zien en te luisteren is voor het grote publiek is nog niet bekend. Tot die tijd moeten we het doen met onderstaande teaser.


Een samenwerking kon niet uitblijven

Unruly Entertainment, opgericht als een onafhankelijk collectief gevestigd in Jamaica, werd in 2013 opgericht door Popcaan en heeft sindsdien een wereldwijde community opgebouwd. Onder het motto “Entertainment is Art” zet Unruly zich in voor het creëren van kunst die wereldwijd met respect en zorg wordt omarmd. Door de overlap qua visie met Daily Paper, dat zich inzet om grenzen te overschrijden en wereldwijd gemeenschappen samen te brengen, kon een samenwerking niet uitblijven.


De Daily Paper x Unruly-collectie werd exclusief uitgebracht in het flagship store van Daily Paper in London en zal wereldwijd verkrijgbaar zijn op 2 september om 12.00 uur CEST, op www.dailypaperclothing.com en www.unrulyent.com evenals op Flagshipstores van Daily Paper wereldwijd.


Abonneer je op de CreativeByNature Playlist en ontdek nieuwe muziek en artiesten


bottom of page