top of page

Danny Dubbs debuut EP 'Heartbreak Hotel': een vleugje R&B-nostalgie in een nieuw jasje

Bijgewerkt op: 16 dec. 2021


Danny Dubb sluit zijn debuutjaar als R&B-zanger af in stijl met de release van zijn EP Heartbreak Hotel.

De bij FunX, Artist of the Month November, bracht eerder dit jaar al drie singles succesvol uit en van zijn track 'A4' maakte hij een remix met oude vriend James Watts. Op de EP maakt hij het verhaal wat hij met zijn eerdere singles Toxic, Kussen van Satijn en A4 uit heeft gedragen compleet met drie gloednieuwe tracks.


Wat kunnen we verwachten?

Heartbreak Hotel is een ongefilterde projectie aan zelfreflectie en vertelt een persoonlijk verhaal waarbij Danny letterlijk zijn hart en ziel blootgeeft. Op Instagram liet hij weten dat hij tijdens het maken van de EP gepusht werd om nieuwe vocale kunsten te ontdekken.



Check hier de Heartbreak Hotel trailer


Danny Dubb

Ondanks dat dit zijn eerste jaar is als R&B-zanger, heeft de in Londen opgegroeide Danny al heel wat ervaring in de muziek. Hij starte op zijn 15e met het maken muziek, speelde in een brassband en was onderdeel van het DJ duo ‘Devarsity'. De 28-jarige zanger studeerde af aan de Nederlandse Pop Academie waar hij zijn verschillende creatieve talenten goed verder kon ontwikkelen. Geïnspireerd door grootheden zoals Aaliyah, Donell Jones, Sade en Jay-Z zorgt Danny voor zijn eigen unieke volwassen muziekstijl. Dat het best valt te omschrijven als mellow R&B met clever bars.


Check Danny's Avond voor Release -sessie


Check de Toxic videoclip





bottom of page