top of page

“De allereerste over-ear koptelefoon van Apple heeft een verbluffend ontwerp”


Apple sluit het jaar af met een knal door de release van hun allereerste over-ear koptelefoon - de AirPods Max. De koptelefoon heeft ruisonderdrukking, high-fidelity audio en is zo ontworpen dat hij perfect aansluit of iedere hoofd. “Met de AirPods Max brengen we die magische AirPods-ervaring naar een verbluffend ontwerp voor over het oor met high-fidelity audio", aldus Greg Joswiak, senior vice president Worldwide Marketing van Apple. "Het aangepaste akoestische ontwerp, gecombineerd met krachtige H1-chips, en geavanceerde software stellen AirPods Max in staat computational-audio te gebruiken om draadloos de ultieme persoonlijke luisterervaring te bieden."

DESIGN

Kijkend naar het ontwerp heeft de AirPods Max een roestvrijstalen zwevende hoofdband die is gemaakt van een ventilerende mesh. De zwevende techniek verdeelt het gewicht gelijkmatig over je hoofd, zodat je minder druk voelt. De oorschelpen zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium en draaien en roteren afzonderlijk van elkaar voor een evenwicht drukverdeling op de oren. Ten slotte kun je met de Digital Crown gemakkelijk het volume aanpassen, audio afspelen of pauzeren, nummers overslaan, telefoongesprekken beantwoorden of beëindigen en Siri activeren. AirPods Max biedt luisteraars tot 20 uur high-fidelity audio, gesprekstijd of filmweergave met actieve ruisonderdrukking en ruimtelijke audio ingeschakeld.

Je kunt Apple's AirPods Max pre-orderen in verschillende kleuren voor € 629. De releasedatum is 15 decemberbottom of page