top of page

Dio en Gerson representen nieuwe duurzame Tommy Jeans-collectie: 'Luv the World' (video)


Tommy Jeans biedt creatieven uit de urban culture community een podium. Samen met opkomende artiesten ontwikkelen ze nieuwe exclusieve collecties van oude voorraden. Op die manier wil het merk de impact op het milieu verminderen en zelfexpressie door creativiteit stimuleren. De door Tommy Jeans vorig jaar ingeslagen weg heeft ook dit jaar een vervolg gekregen. Onlangs werd er samen met de Bijenkorf een volledige recyclebare capsule collectie Luv the World gedropt. Rapper Dio en singer-songwriter Gerson zijn het gezicht geworden van de collectie die bestaat uit cozy zittende hoodies, shirts en sweatpants.


Dio en Gerson

Muziek is een mooi voorbeeld van creatieve zelfexpressie. Met Dio en Gerson kiest Tommy Jeans voor twee artiesten die passen bij het thema 'Luv the World' door door hun positieve sound. In onderstaande

video die is gemaakt ter promotie van de collectie geven de muziekanten een inkijkje in het creatieve proces dat hoort bij het creëren van muziek.


Support our Sound

Met de campagne 'Support our Sound' hielp Tommy Jeans vorig jaar talentvolle muziekanten uit Amsterdam, Londen, Parijs, Berlijn en Barcelona. De opbrengsten van de gezamenlijk ontwikkelde duurzame capsule collecties gingen naar de artiesten zelf. In Nederland werkte het merk onder andere samen met Noah's Ark.


Street Art

Tommy Jeans werkt niet alleen met muziekanten aan exclusieve capsule collecties. Samen met Mysterous Al een street artist uit Londen (woonachtig in Melbourne) ontwikkelde ze een kleurrijke street art collectie. Check die collectie hierbottom of page