top of page

Disney x Givenchy releasen korte '101 Dalmatiërs' animatiefilm (video)

Givenchy en Disney brachten onlangs een op de 101 Dalmatiërs geïnspireerde limited-edition capsulecollectie uit. Naast de release van het Look Book bracht Walt Disney Animation Studios ook een handgetekende animatiefilm uit. De film werd geregisseerd door de bekende regisseur en animator Eric Goldberg en speelt zich af in Avenue George V in Parijs. In de korte animatiefilm zie je Kate Moss en de Amerikaanse designer Matthew M. Williams, uiteraard samen met de Dalmatiërs Pongo, Perdita en het hele gezin.


''Het was een waar genoegen om met zulke getalenteerde makers samen te werken...''

Disney x Givenchy

In het tweede hoofdstuk van de langdurige samenwerking tussen Disney en Givenchy bracht het paar een nostalgische capsule collectie uit die geïnspireerd is op Disney's animatiefilm '101 Dalmatians' uit 1961. De 101 Dalmatiërs werden op een fantasierijke en nostalgische manier opnieuw tot leven gebracht door Eric Goldberg. “De kans krijgen om een ​​verhaal te vertellen en nieuwe animaties te maken met de personages van 101 Dalmatiërs, door de fantasierijke en speelse lens van het Huis van Givenchy, was een absolute droom. Het was een waar genoegen om met zulke getalenteerde makers samen te werken om deze geliefde personages op zo'n unieke manier weer tot leven te brengen", aldus Goldberg.


De Disney x Givenchy 101 Dalmatians-collectie is nu beschikbaar op de Givenchy-website. Bekijk hieronder de short movie voor de Dalmatiërs geïnspireerde limited-edition capsulecollectie


bottom of page