top of page

DJ JAEL staat tijdens aankomende all-nighter clubnacht in Parallel als alterego G10

Voor wie zin heeft in een feestje dit weekend, is er aanstaande zaterdag de ‘JAEL / G10’ clubnacht in Parallel. De Molukse DJ, producer en multi-instrumentalist JAEL - ook wel bekend als Giovanni Jano - neemt de hele nacht de dansvloer van de Amsterdamse club over met zijn innovatieve edits en opzwepende beats. Tijdens deze vier-uur-durende DJ set treed hij eerst op als zichzelf, met genres als hiphop, future beats, soul en elektronica, waarna zijn alterego G10 de verschillende geluiden van amapiano, gqom, drum-’n-bass en jungle laat horen. Bij ieder optreden wat hij doet - of het nou in Amsterdam, Tokyo of New York is - brengt JAEL naast zijn ongelofelijke DJ-skills ook een enorme hoeveelheid energie en enthousiasme waardoor je niet stil kan blijven staan. Op 13 mei zal deze getalenteerde artiest het beste van zichzelf laten tijdens zijn allnighter in club Parallel.


Afbeelding: JAEL


JAEL verdient als geen ander de titel ‘muzikale duizendpoot’. Geïnspireerd door de soul en funk muziek van zijn ouders, speelde hij op jonge leeftijd al meerdere instrumenten. Niet veel later begon hij met het maken van zijn eigen muziek, en uiteindelijk groeide JAEL uit tot de artiest die we nu kennen: een energieke DJ, producer, instrumentalist en zanger die optreed op podia over de hele wereld. Ook brengt hij zijn eigen edits en muziek uit - waaronder het album ‘Half as Much’ uit 2021 en de single ‘Each Other’ uit 2023. Op dit moment is JAEL onderdeel van het internationale label en platform Soulection en wordt hij gerepresenteerd door de Amsterdamse agency Studio Koto. Zijn geluid varieert van melodische, soulvolle R&B tot beukende future beats met zware bas. Dit en nog veel meer zal te horen zijn in Parallel aankomdende zaterdag. Tickets zijn hier te vinden.


Om alvast in de stemming te komen, is hier JAEL’s optreden tijdens het Boilerroom Festival in Amsterdam afgelopen november:bottom of page