top of page

Dr. Dre dropt een soundtrack voor 'Grand Theft Auto'


Vier dagen voor de Super Bowl dropt Dr. Dre de soundtrack voor de nieuwe GTA online service. De onlineservice ‘The Contract’ is een speciale online GTA-missie die te spelen is via alle games consols met GTA 5. De soundtrack werd onlangs uitgebracht op alle streamingplatformen met features van onder andere Anderson Paak, Nipsey Hussle en zijn Super Bowl kameraden Snoop Dogg en Eminem.


'Falling Up'

'Gospel' (feat. Eminem)

'Black Privilege'

'Diamond Mind' (feat. Nipsey Hussle and Ty Dolla $ign)

'ETA' (feat. Snoop Dogg and Anderson .Paak)

'The Scenic Route' (Feat. Rick Ross and Anderson .Paak)


Super Bowl Half Time

Naast het droppen van de soundtrack heeft Dre meer om naar uit te kijken. Aankomende maandag (14 februari) zal de rapper samen met artiesten waaronder Mary J Blige, Kendrick Lamar, Snoop Dogg en Eminem optreden tijdens de Super Bowl Halftime Show. Blige liet op de ochtend show 'Good Morning America' weten dat dit een show zal zijn om niet te vergeten. "We richten ons op het verheffen van de samenleving. Met behulp van muziek willen we mensen laten inzien dat het belangrijk is om te genieten van het moment. Het is niet erg om jezelf te zijn en dit te delen met de wereld".


Nieuw album Casablanco

Er is nog geen releasedatum bekend van het nieuwe album Casablanco dat de legendarische producer en rapper eind vorig jaar heeft afgerond. Een plaat die hij in samenwerking met de Britse R&B-zangeres Marsha Ambrosius heeft gemaakt.

bottom of page