top of page

Dr. Dre, Eminem, Mary J Blige, Snoop Dogg en Kendrick Lamar brengen de culture naar de Super BowlJe leest het goed! Op zondag 13 februari 2022 zullen een aantal van de grootste namen in hiphop en R&B zoals Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Kendrick Lamar en Mary J. Blige optreden bij de Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show. De Super Bowl staat bekend voor onvergetelijke optredens van wereldsterren zoals Michael Jackson, Beyoncé, Prince, Bruno Mars en nog veel meer. Het optreden zal live uitgezonden worden tijdens de pauze van de Amerikaanse Football wedstrijd. Dit gaat zeker een optreden zijn voor de culture om nooit te vergeten.


Dit is wat we nu weten

Na velen geruchten maakte co-producer van de Halftime Show Jay-Z onlangs bekend wie er volgend jaar zal optreden en wat er te wachten staat. “Op 13 februari 2022, tijdens de Super Bowl LVI in Inglewood, CA, in het nieuwe SoFi Stadium zullen onder andere Dr. Dre, Snoop Dogg, en Kendrick Lamar, het middelpunt zijn van een legendarisch optreden. Ze zullen ondersteund worden door de lyrical genie, Eminem en de Queen of R&B, Mary J. Blige. This is history in the making”.


Pepsi en de NFL hebben zich ook verenigd om de lancering van de Regional School #1 te ondersteunen. Een middelbare school die geïnspireerd is op het USC Iovine and Young Academy programma van Jimmy Iovine en Dr. Dre. Studenten krijgen hier een unieke educatieve ervaring gericht op technologie en ondernemerschap.


Luister hier naar een aantal bekende hits van de headliners.


Dr. Dre ft. Snoop Dogg - Still D.R.E
Mary J. Blige - Family AffairEminem - Rap GodKendrick Lamar - HUMBLE.
bottom of page