top of page

Drie outfits met online tweedehands designer items

Vandaag weer een lijstje tweedehands high-end fashion items. Van Prada en Gucci, tot Acne Studios en Maison Mihara Yasuhiro: we pikten de mooiste én best geprijsde stukken er voor je uit. Bekijk hieronder hoe wij ze combineren en vind de productlinkjes.


Casual & kleurrijk

Met zijn kleurrijke print trekt de hoodie van Marni alle aandacht naar zich toe. Perfect als je geen zin hebt in iets ingewikkelds, maar wel in een statement piece voor de dag wil komen. Met een basic jeans, joggers of pantalon ben je er al, maar deze iconische 'fisherman jeans' van Loewe maakt je outfit nét unieker. Draag de speelse gympen van Acne Studios eronder en je comfortabele, casual – maar álles behalve saaie – look is compleet!


Hoodie – Marni – €150

Jeans – LOEWE – €185

Gympen – Acne Studios – €150


Stijlvol groen

Stijlvol, gedurfd, vrouwelijk én comfortabel. Want kijk goed: geen Prada-hak maar een ballerina! Die platte stapper ga je veel zien komend modeseizoen, net als de kleur groen. Een combinatie met een rozetint werkt altijd. En door een roze bril kijken... Wie wil dat nou niet?!


Jas – House of Sunny – €69

Zonnebril – Gucci – €89

Ballerina's – Prada – €90


Gesmolten zolen

Tot slot een goede streetwear-look. Waar fleece lang als 'suf' gezien werd, is het zachte materiaal weer helemaal terug van weggeweest. Dit vest van Stüssy is een van onze favorieten. En dan de iconische 'gesmolten zolen' van Maison Mihara Yasuhiro. Twijfel niet te lang als je maat 40 hebt, want deze zijn waarschijnlijk snel weg!


Vest – Stüssy – €130

Broek – Stone Island – €130

Sneakers – Maison Mihara Yasuhiro – €162


bottom of page