top of page

Dsquared2 viert met de 'Honey' collectie het vrouwenlichaam

Ontworpen om alle vrouwen en hun lichamen te vieren, lanceert Dsquared2 een nieuwe Spring/Summer 2022 'Honey' collectie die verkrijgbaar zal zijn vanaf de maat 36 t/m 54. Bij het maken van de nieuwe collectie is er niet alleen gekeken naar de fit maar ook naar de stoffen om er zeker van te zijn dat de kledingstukken goed bij iedere lichaamstype zal aansluiten.

HONEY COLLECTIE

Iedere vrouw hoort zich prettig te voelen in hun kleding en dat is de boodschap die Dsquared2 wilt overbrengen met hun Spring/Summer 2022 'Honey' collectie. Met de Honey collectie brengt Dsquared2 deze aankomende lente/zomer kleding die de rondingen van elke vrouw flatteert. Zo zijn de kledingstukken uit de collectie gemaakt van zachte stretchstoffen vanaf de maat 36 t/m 54, waarmee Dsquared2 laat zien dat het bedrijf naar meer diversiteit toe werkt. Naast kleding bestaat de collectie ook uit comfortabele hakken en een baseball cap met het rode Honey logo erop geborduurd.


De Honey collectie wordt verkocht voor €280 - 985 en is verkrijgkbaar op de Dsquared2 website en geselecteerde winkels. Bekijk hieronder de 'Honey' collectie.
bottom of page