top of page

Een gesigneerde Michael Jordan 'Sports Illustrated'-cover uit 1986 te koop voor 5.000 dollar


Een exemplaar van Sports Illustrated uit 1986 dat gesigneerd is door de legendarische basketballer Michael Jordan, wordt op Fantatics te koop aangeboden voor 5000 dollar. De oorspronkelijke prijs van het tijdschrift was ooit 2,25 dollar.


Op de omslag staat een foto van Jordan die omhoog gaat naar de basket met zijn gelijknamige "Air Jordan II "-sneakers tegen San Antonio Spurs verdediger Mychal George Thompson. Jordan's gesigneerde handtekening staat in blauwe markeerinkt bovenop zijn wit-rode uniform op het tijdschrift.

De titel Sports Illustrated staat bovenaan de omslag in een groen-gele lettertype, terwijl een gemarkeerde blauw-witte kop eronder luidt: 'One-man gang' met als quote "Chicago Bulls hoogvlieger Michael Jordan," aan de rechterkant.De omslagfoto lijkt te zijn gemaakt tijdens de reguliere NBA-seizoen van 1986-1987. De site met competitie statistieken Pro Ballers bewijst dat de afgebeelde wedstrijd plaatsvond op 4 november 1986. Uit statistieken van die wedstrijd blijkt dat de Bulls de Spurs versloegen met 111-104 en Jordan 34 punten scoorde, acht rebounds had en vijf assists gaf.
bottom of page