top of page

Ella Mai kondigt nieuw album 'Heart on my sleeve' aan

Het is bijna vier jaar geleden dat Ella Mai haar titelloze debuutalbum uitbracht maar fans hoeven niet langer meer te wachten. De Britse zangeres heeft haar tweede album 'Heart on My Sleeve' aangekondigd. Het nieuwe project is een opvolger van Mai's debuutalbum dat in 2018 uitkwam. Ondanks het succes van 'Not Another Love Song', bevestigde Mai dat 'DMFU' die ze in januari uitbracht, de eerste track van haar tweede project zal zijn dat op 6 mei uitgebracht gaat worden.


''Ik heb mijn hele hart in dit album gestort, meer dan ooit tevoren...''


Heart on my sleeve

Hoewel Mai het project heeft aangekondigd, houdt de 'Boo'd up' zangeres de tracklist nog even geheim. In januari vertelde Ella Mai aan Billboard dat dit album haar groei als vrouw en artiest zal laten zien. "Toen ik mijn debuutalbum uitbracht, was ik 23 en stond ik op het punt om 24 te worden. Nu sta ik op het punt om 27 te worden. Alleen al in het leven ben ik een andere vrouw. Ik ben volwassener en heb andere dingen meegemaakt dan toen ik 23 was. Ik ben zekerder van mezelf als artiest.” Naast een meer volwassen versie van haarzelf belooft Mai In een Instagram post dat zij haar hele hart in haar aankomende album heeft gestort. ''Ik heb mijn hele hart in dit album gestort, meer dan ooit tevoren. ik ben enthousiast over dit tweede project. Laten we het allemaal nog een keer doen!''


Beluister hieronder de eerste track 'DFMU'bottom of page