top of page

ENVOY Network x Pablo Lücker presenteren eerste ‘Lambo’ art car verkocht met NFT (Video)


Het premium NFT-label ENVOY Network en de Nederlandse contemporary artist Pablo Lücker hebben hun eerste samenwerking aangekondigd. Op donderdag 18 november, in de RAI Amsterdam, wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst de NFT (Non-fungible token) drop Wen Lambo gelanceerd. Dit is een one-of-a-kind kunstwerk dat gecombineerd wordt met een Lamborghini Aventador SV, custom-painted door Pablo Lücker, ter waarde van 500.000 dollar. De gelukkige koper van het NFT item zal dus eigenaar worden van niet alleen het ‘Wen Lambo’ kunstwerk, dat vernoemd werd naar de populaire crypto-term, maar ook krijgt hij of zij de unieke Lamborghini afgeleverd. De auto word door bezorgd door het luxe auto bedrijf VDM Cars.


Sneak Peek

In de teaser die pablo lucker maakte, is te zien hoe Pablo het creative proces van het project aanpakt. Dit doet hij met behulp van moderne en technologische gadgets.

Zo staat de toekomst ervoor

Volgens Pablo is het belangrijk om met zijn kunst altijd een verhaal te vertellen."Deze geweldige auto zal laten zien hoe ik denk dat de toekomst ervoor staat" zegt Pablo. "Met crypto, blockchain en aanverwante zaken. Ik geloof dat de wereld steeds meer digitaliseert en als hedendaagse artiest wil ik vooraan staan in deze ontwikkeling en innovatie. Hopelijk zullen andere kunstenaars ook de voordelen in zien van het werken met NFT’s. De technologie maakt kunstenaars onafhankelijker. Het kopen en verkopen van NFT kunst is eerlijker, omdat de sector zichzelf reguleert. Daar sta ik helemaal achter.


Bram Verstraeten, CEO van ENVOY Network laat weten dat hij heel trots is op de samenwerking. "Het concept van deze bijzondere Wen Lambo NFT bedachten we na een brainstormsessie met Pablo, over hoe crypto currency de wereld aan het veranderen is. Ik kan me geen betere manier bedenken om dit NFT-project te lanceren dan op de Masters Expo in Amsterdam. Er is iemand op deze wereld die héél gelukkig gaat zijn met deze geweldige sportauto binnenkort.


In het gezelschap van Pablo Lücker zullen beide items gepresenteerd worden tijdens een exclusieve release op de Masters Expo in Amsterdam, van 18 tot 22 november, waar iedere bezoeker het geheel kan bewonderen. Via Lücker’s website kan er vervolgens op geboden worden.

bottom of page