top of page

Filling Pieces showt preview van 'Garden of Eden' herfst/wintercollectie '21


Vorige week gaf oprichter en creative director van Filling Pieces Guillaume Philibert Chin al een heel klein voorproefje op de wintercollectie '21 door twee varsity jassen te posten. Gisteren heeft Filling Pieces meer items prijsgegeven en het thema voor de collectie bekend gemaakt: Garden of Eden. Guillaume is erg trots op het resultaat en het team dat het gemaakt heeft. Hij schrijft hierover op zijn Instagram bij een foto van de collectie: "Het voorproefje van onze ‘Garden of Eden’ herfst/wintercollectie '21. Onze beste collectie tot nu toe. Met grote dank aan het team om dit mogelijk te maken".


Garden of Eden

Ontworpen om ons weer dichter bij onze natuur te brengen vertegenwoordigt de collectie 'Garden of Eden' de harmonie in onszelf. Teruggebracht tot de essentie met waardering voor het alledaagse en de eenvoud van ons zijn, laat deze collectie zien dat in deze moeilijke tijden in balans zijn, de beste manier is om vooruit te komen.


De collectie is geïnspireerd op de natuurlijke elementen van het leven, met gedempte kleuren en zachte stoffen die de tegenstellingen van fantasie en natuur samenbrengen. Naast de herintroductie van klassieke items zoals varsity-jassen en wollen overjassen, introduceert deze collectie ook nieuwe items zoals onze FB-monogram, premium knitwear en nieuwe leren accessoires


Bekijk hier de volledige preview

bottom of page