top of page

Filling Pieces x The New Originals lanceren limited edition sneaker

De Amsterdamse brands Filling Pieces en The New Originals hebben de handen in een geslagen voor een limited edition sneaker collab. De sneaker die op 2 juni gelanceerd zal worden is een ode aan de vriendschap en wederzijdse steun die de brands door de jaren heen elkaar hebben laten zien.

Photography: Mikah de Wolf

"Deze samenwerking is heel bijzonder, omdat beide brands al zo lang deel maken uit elkaars reis..''

Filling Pieces x The New Originals

Filling Pieces brengt in samenwerking met The New Originals een exclusieve sneaker uit. Met een pop-up Filling Pieces flagship store in Amsterdam creëren de brands een ruimte waar bezoekers, vrienden en familie het creatieve proces en de vriendschap tussen de brands kunnen vieren. De Flow-1, die geïnspireerd is op de '60s en de 70s, heeft een minimalistisch ontwerp gecombineerd met felle kleuren. Fun fact: tijdens de creatieve brainstormsessies voor de samenwerking speelde de nummers 'Power' van Kanye West, 'Friends' van The Carters en 'With a little help from my friends' van The Beatles. De samenwerking zal gelanceerd worden op 2 juni in de Filling Pieces flagship store. "Deze samenwerking is heel bijzonder, omdat beide merken al zo lang uit elkaars reis bestaan. In de Amsterdamse scene gaat het er echt om elkaar te helpen, in plaats van elkaar af te breken, en de schoen is een belichaming van precies die vriendschap en steun.", Aldus Guillaume Philibert (Filling Pieces's Oprichter en creatief directeur)over de samenwerking.


De limited edition sneaker zal beschikbaar zijn op fillpieces.com en op theneworiginals.eu. Bekijk hieronder de De Flow-1.

Photography: Mikah de Wolfbottom of page