top of page

Folamour slaat handen ineen met SG Lewis voor funky zomertrack


Hoewel het weer ons een beetje in de steek laat doet Folamour dat zeker niet. Zijn vandaag online gekomen nieuwste track 'Lost in Space' kun je gelijk toevoegen aan je zomerse playlist. De funky track met de unieke disco stem van de Britste pop sensatie Sam Lewis, is de derde en laatste track die uitbracht wordt voor de release van Folamour’s langverwachte album op 11 juni.

Samenwerking

Met lovende kritieken van DJ Mag, Mixmag en BBC Radio 1 voor zijn eerste twee singles The Journey en Just Want Happiness kan het niet anders dan dat ook ‘Lost In Space’ een succes gaat worden. Folamour zegt over de samenwerking het volgende: “Ik ontmoette Sam op een feestje waar wij beiden moesten spelen. Ik bleef daarna nog een paar dagen in Londen om meer vocals met hem op te nemen. Het kostte ons maar één dag om de tekst te schrijven en het in een melodie te gieten. Net als ik, kende hij het gevoel van eenzaamheid, een gevoel waar wij mee hebben leren leven. De afwezigheid van iemand waar wij ons verdriet en vermoeidheid mee kunnen delen. De emoties die door ons heen gaan, maar ook onze vreugde en successen. Dit alles terwijl wij soms zo gevangen kunnen zijn in de ononderbroken race tussen vliegtuigen en concertzalen.”


Folamour

Na 130 shows in 2019 en meerdere livestreams in 2020 met onder andere een legendarische Boiler Room set bewijst Folamour dat zelfs een pandemie hem niet tegenhoudt. Zijn muzikale achtergrond is indrukwekkend en divers. Hij bespeelt drums, basgitaar, slaginstrumenten en heeft gewerkt met het Lyonȇs National Orchestra.Ontdek nieuwe muziek op de CreativeByNature Spotify Playlist

bottom of page