top of page

Garmyard wil het stigma op vintage designerkleding veranderen


Verbeter de wereld, draag vintage designerkleding. Garmyard is een nieuw initiatief dat niet alleen de kloof tussen high-end designeritems en alledaagse outfits wil dichten. Het hoopt hiermee ook het stigma op tweedehands kleding te veranderen én de impact op het milieu van de mode-industrie te verminderen. Elke maand stellen ze een collectie samen die met de hand is geselecteerd.


"Ons doel is om de stereotypen die vaak verband houden met dure merken te doorbreken door ze toegankelijker te maken en ook een broodnodig alternatief te bieden voor traditionele vintage retailers", aldus Devon Suriya (co-founder garmyard)


Inclusieve mode

Voor garmyard is mode inclusief en daar horen dus geen mannelijke of vrouwelijke labels bij. Devon laat hierover weten: "We zijn van mening dat mode inclusief is en als een prachtig hulpmiddel voor zelfexpressie fungeert. Daarom vermijden we mannelijke / vrouwelijke labels en hopen we een platform te bieden aan individuen die dragen wat ze willen en wanneer ze maar willen. Ongeacht voor welk geslacht het item oorspronkelijk bedoeld was."


bottom of page