top of page

Heron Preston X BAPE lanceren collectie geïnspireerd op de '90s

Artiest en ontwerper Heron Preston en het streetwear merk BAPE hebben de handen ineengeslagen voor een limited edition collectie die bestaat uit kleding, accessoires en BAPE STA™. De collectie die aanstaande zaterdag gelanceerd wordt, is geïnspireerd op de jaren '90 en al eerder uitgebrachte collecties. Bekijk hieronder de lookbook-foto's en de complete collectie.

Heron Preston X BAPE

Voor de samenwerking tussen Heron Preston en BAPE, haalde de in New York gevestigde artiest en ontwerper inspiratie uit al eerder uitgebrachte collecties van BAPE. Zo haalde hij referenties uit de jaren '90 en '00 en zijn 'Street Sweepers' die hij in 2015 creëerde als eerbetoon aan BAPE, waarbij hij 10 Air Force 1's een nieuwe naam gaf met handgesneden luxe leer. De collectie bestaat daarom dus ook uit een klassieke Shark Hoodie, Ape Head T-shirt en BAPESTA-sneaker die allemaal aangepast zijn met een grafische design en outré-kleuren gekozen door Preston. De nieuwe collectie is een perfecte mix van Preston's persoonlijke touch en BAPE's inconische prints en Shark design.


De APE x Heron Preston collectie wordt op 7 mei wereldwijd uitgebracht en zal beschikbaar zijn op Farfetch, de website van Heron Preston, de webwinkel van BAPE en alle flagshipstores.


bottom of page