top of page

Het aftellen naar Travis Scott's nieuwe album 'UTOPIA' is begonnen

Travis Scott zijn langverwachte album UTOPIA lijkt er dan eindelijk echt aan te komen.

Oplettende fans is opgevallen dat de website van de artiest is geüpdate met de titel van het aanstaande album en inmiddels zijn er ook al billboards met cryptische teksten gespot in Los Angeles. Wij weten het eigenlijk wel zeker: 'New Travis On The Way! (Straight Upp!!)Komt UTOPIA aanstaande vrijdag uit?

Het afgelopen jaar heeft de artiest hard gewerkt aan het perfectioneren van zijn volgende album. De Puerto-Ricaanse superster Bad Bunny liet vorige week al weten dat hij een track heeft opgenomen met Travis en hoogstwaarschijnlijk een feature zal krijgen op UTOPIA. Ook is bevestigd dat de legendarische Mike Dean weer aan boord is en verantwoordelijk is voor de 'mixing en mastering' van het album. Afgelopen februari deelde het label van de rapper 'Epic Records' dat UTOPIA in juni 2023 zou uitkomen. Betekent dit dat we het album aanstaande vrijdag kunnen verwachten? Wij hopen het stiekem van wel!

Cryptische billboards die vanmorgen werd gespot in Los AngelesWat is jouw favoriete solo-album van Travis Scott?

Tot op heden heeft Travis Scott drie solo-albums uitgebracht. In 2015 kwam 'Rodeo' uit. Een jaar later in 2016 bracht hij 'Birds In The Trap Sing McKnight' uit en in 2018 was er de release van zijn derde en meest populaire album 'Astro World'. Welke van de drie albums is jouw favoriete Travis album en waarom? Laat het ons weten in de comments! 

bottom of page