top of page

Janet Jackson dropt teaser van nieuwe documentaire over haar leven (video)


Janet Jackson staat bekend om haar legendarische optredens, geweldige nummers en unieke muziekvideo’s. Na meer dan 30 jaar in de muziekindustrie brengt Janet een nieuwe documentaire uit over haar leven genaamd: JANET. Onlangs kon je de teaser al bekijken van de acht uur durende documentaire, die zal worden opgedeeld over twee delen.


In the making

Als executive-producers zijn Janet en Randy Jackson samen met regisseur Ben Hirsch vijf jaar bezig geweest om het verhaal van de iconische artiest correct in beeld te brengen. In maart 2021 liet Janet weten dat de documentaire in het teken zal staan van het 40-jarige jubileum van haar debuutalbum.


Bekende artiesten en producers

In de teaser zijn een paar bekende artiesten en producers te zien zoals: Mariah Carey, Paula Abdul en Missy Elliot die kort wat vertellen over hun band met Janet. Voor Janet is het belangrijk dat dit verhaal wordt verteld door haarzelf en niemand anders. De documentaire zal meer inzicht brengen op het persoonlijke en professionele leven van Janet.


Het eerste deel van de documentaire is te verwachten in januari 2022 op de Amerikaanse televisiezenders Lifetime en A&E.Bekijk hier de teaser van JANETAbonneer je op de CreativeByNature Playlist en ontdek nieuwe muziek en artiesten
bottom of page