top of page

Jay-Z schiet muziekvideo in de UK, nieuw album onderweg?

Bijgewerkt op: 9 sep. 2021


Dit kan zomaar het jaar worden dat alle grootheden in de hiphop scène een album droppen. Na Drake, Kanye en het hele sterke gerucht dat ook Kendrick met een nieuwe album komt, gaat het internet nu los op bovenstaande foto. Afgelopen januari bracht Jay-Z al een weekend door met Swizz Beatz om muziek op te nemen. Het is nog onduidelijk voor welk project Jay-Z de muziekvideo gaat filmen maar wij vermoeden dat het gaat om een solo-album van 'The GOAT'.


Een collabo album met Nas

Hoewel Jiggaman zelf de details nog niet bekend heeft gemaakt hebben mensen die dicht bij hem staan, zoals Hit-Boy en DJ Khaled, aangedrongen op een collabo album met Nas nadat hij zijn nu al klassieke album Kings Disease 2 onlangs heeft uitbracht. Vorige maand werd na zijn reünie met Kanye West de officiële aankondiging van Watch the Throne 2 gedaan.


Hoe dan ook, na het droppen van twee verses in de afgelopen week op Kanye West's DONDA, onmiddellijk gevolgd door Drake's CLB-project, lijkt het erop dat Jay-Z eindelijk met een vervolg komt op zijn laatste album 4:44.


Abonneer je op de CreativeByNature Playlist en ontdek nieuwe muziek en artiesten
bottom of page