top of page

Jodeci herenigd onder nieuw managementovereenkomst met P Music Group


Eén van de meest iconische R&B-groepen uit de jaren 90 Jodeci komt weer bij elkaar onder een nieuw managementovereenkomst met P Music Group. Dat maakte de groep onlangs officieel bekend via hun Instagram.


Klaar om iets nieuws te bouwen

Michael Paran, oprichter/CEO van P Music Group, die ook de R&B-legendes Charlie Wilson en Johnny Gill vertegenwoordigt, deelde het achtergrondverhaal over hoe de Jodeci-reünie tot stand kwam. "Tijdens de pandemie begonnen de jongens contact met elkaar te zoeken en begonnen ze te praten over een hereniging", vertelde Paran aan Billboard. Ze zijn klaar om iets nieuws te bouwen, op de juiste manier zonder de misstappen uit het verleden voort te zetten. Ik wil voor de lange termijn bij hen zijn en hen helpen de wereld te laten zien dat ze terug zijn om een ​​heel nieuw tijdperk te beginnen."


Solodeal

K-Ci, die in 2019 een solodeal tekende met P Music Group en momenteel aan een nieuw soloalbum werkt, sprak ook over de reünie van de groep. "Ik ben verheugd dat Jodeci zich bij P Music Group voegt terwijl Michael ons leidt", deelde K-Ci in een verklaring die het nieuws aankondigde. “We hebben een lange weg afgelegd. Het is een zegen om weer bij elkaar te zijn en onze fans te geven waar ze om hebben gevraagd. Michael is een man met een plan, een visie en een missie. We kijken uit naar een geweldige samenwerking."


Legendarische momenten

De groep uit Noord-Carolina tekende hun eerste platencontract bij Uptown Records en bracht daar hun debuutalbum Forever My Lady (1991) uit. Het album leverde de groep hun eerste platina plaat op. Daarna volgde de even succesvolle releases van: Diary of a Mad Band (1993), The Show, The After Party & The Hotel (1995).


bottom of page