top of page

Jordan Brand presenteert zijn grootste vrouwelijke selectie ooit


Hoe definieer je familie? Eén manier om ernaar te kijken is als een groep van diverse individuen die door liefde zijn verbonden. Die definitie geldt voor de recente toevoeging van acht WNBA-spelers aan het Jordan Brand en toont de wens van Michael Jordan om een ​​uitgebreide en inclusieve familie te vormen. "De wereld heeft vrouwenstemmen nodig, en daar kunnen we niet omheen, anders groeien we niet", zegt hij. "Het Jordan Brand zet zich in om vrouwen een platform te bieden om hun stem te versterken, wat de cultuur beïnvloedt, inspireert en vooruit helpt."


De toewijding werd duidelijk in april 2021 toen Jordan werd gefotografeerd samen met de actieve WNBA-atleten van het merk: Jordin Canada, Te'a Cooper, Crystal Dangerfield, Chelsea Dungee, Arella Guirantes, Dearica Hamby, Kia Nurse, Aerial Powers en Satou Sabally. De bijeenkomst vierde de grootste vrouwelijke selectie van het merk ooit, een investering in de opkomende sterren van de game die de intentie onthult om de toekomst van de basketbalcultuur vorm te geven. "Deze geweldige atleten bepalen veel dingen over het Jordan Brand en leiden een echt gesprek dat van invloed is op de cultuur en onze gemeenschappen over de hele wereld" aldus Jordan.


“Als 11 zwarte vrouwen deel uitmaken van dit merk, kunnen de jongere generaties en jongere vrouwen zien dat ze net als wij kunnen zijn - ze kunnen die kans krijgen. Dat had ik niet toen ik opgroeide”

Jordin Canada, Seattle Storm point guard

bottom of page