top of page

K. Michelle teast een nieuwe op de jaren '90 geïnspireerde R&B-album


Zangeres K. Michelle brengt ons binnenkort weer terug naar de jaren '90 met een nieuwe album. In recente tweets reageerde de Memphis-zangeres op fans die video's hadden waarin ze fragmenten van deuntjes deelde die waren opgenomen voor het volgende album, momenteel getiteld I'm the Problem.


Michelle reageerde op een fan met: ’’Wauw. Ik hou van R&B uit de jaren '90 en dat is wat ik met dit nummer en dit album wild doen.” Ook maakte ze haar doel voor haar zesde en tevens laatste R&B album bekend."Mijn R&B-album is zeker geïnspireerd op de jaren 90. Ik ga gewoon de nummers kiezen die mijn ware emoties laten zien. Dit is mijn laatste. Ik wil eerlijk eindigen", aldus Michelle.


Ze wild de huidige staat van R&B niet in diskrediet brengen en zei tegen een fan, die dacht dat haar terugkeer het genre nieuw leven zou inblazen: "Er is nu veel geweldige R&B-muziek uit. Het geluid is nu gewoon anders. Elke artiest heeft zijn eigen versies van R&B en dat maakt het zo dope. Ik hou van 90's vibes. The Jagged Edge, Mary, Brandy, Usher.’’Zoals velen misschien al weten, heeft K. Michelle op Twitter aangegeven dat ze hierna een country album gaat uitbrengen. Volgens die tweet draait het om de creatieve verschuiving tussen R&B en country. Naar verwachting zal het in juni dit countryalbum in juni releast worden

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page