top of page

Laat je betoveren door unieke stem én kunstzinnige videoclip van Noha Saré (24)


Vannacht is pas haar tweede track 'Lost" online gekomen maar het voelt alsof de 24-jarige Noha Saré al jaren meedoet. Ze valt op met haar krachtige maar gevoelige stem en haar sound valt het beste te omschrijven als een soulvolle authentieke sound met elementen van alternatieve R&B en electro pop. Met haar betoverende stem, unieke sound en kunstzinnige videoclips zal het je niet verbazen dat de in Amsterdam geboren zangeres opgevoed is door ouders die beide kunstenaars zijn.


Drie eenheid

Van jongs af aan maakte Noha al muziek samen met haar broer Marius. Ze werken nu samen aan songwriting en Marius co-produceert haar muziek samen met producer Tom Bachmann.“Ik ben zo dankbaar dat ik kan werken met mensen die dicht bij me staan. Zij zijn mijn grootste inspiratie en zorgen ervoor dat ik me veilig voel om mijn verhaal te vertellen," laat Noha weten aan CreativeByNature.

(Foto credits: Kick van Doorn)

Lost

Lost is een reis door haar innerlijke zelf. Noha zingt over haar worsteling met fysieke en mentale gezondheid en de hopeloosheid die daarmee gepaard gaat. Bijna iedereen heeft verschillende gezichten en meerdere stemmen om naar te luisteren. Noha probeert deze verschillende gezichten te verkennen en in plaats van ze te ontwijken besluit ze ze recht in de ogen te kijken. Noha: "Iedereen heeft zijn eigen demonen en het is oké om erover te praten. Bijna iedereen heeft moeite met het niet weten wie ze zijn, wat ze echt willen in het leven of waar ze heen gaan. Ik werd beter in het vinden van innerlijke rust, inclusief alle ups en downs, door te accepteren dat het oké is om bang en onzeker te zijn en dat het oké is om niet te weten waar je heen gaat”.


Visuals

Zowel haar debuutnummer en de vandaag online gekomen track zijn voorzien door opvallende visuals geregisseerd door Izak Berman. Bekijk hieronder de clip Talk To Me.

Luister 'Lost' op Spotify en vergeet niet de CreativeByNature playlist te volgen.


bottom of page