top of page

Laat je inspireren door Jay-Z’s nieuwe Roc-A-Nation hoofdkantoor


Heb toevallig plannen om je kantoor een beetje mooier te maken? Laat je dan inspireren door Jay-Z nieuwe Rock Nation hoofdkantoor. Onlangs verzorgde designer en creative director Willo Perron de toffe styling en inrichting voor het kantoor dat is gevestigd in Los Angeles. De in Montreal geboren Perron heeft al eerder de styling en inrichting verzorgd voor grote artiesten als Kendrick Lamar, Rihanna en Lady Gaga. Zijn sterke band met rapper en ondernemer Jay-Z zorgde ervoor dat hij ook de styling mocht verzorgen voor dit kantoor. Een kantoor dat opvalt door zijn typische LA stijl.


Inrichting en stijl

De Roc Nation-ruimte heeft marmeren toonbanken en getextureerde muuraccenten die ook een ruimte voor al zijn medewerkers. De kantoren hebben een Charlotte Perriand-bureau, Marcel Breuer-lamp, een Gio Ponti-spiegel en gemengde en op elkaar afgestemde stoelen.


In een interview met Architectural Digest vertelt de Los-Angeles based designer over de styling en inrichting; ‘’Ik wilde niet dat het zou aanvoelen als een typisch media- of managementkantoor met overal flitsende muziek- en videoschermen. Ik was niet geïnteresseerd in dat soort dingen. Ik wilde het tegenovergestelde doen, een zen-omgeving creëren die bevorderlijk is voor ideeën en conversatie, een ruimte waar je echt kunt nadenken.’’

Benieuwd naar de foto’s? Check ze dan hieronder!

bottom of page