top of page

Leonardo DiCaprio deze herfst te zien in eerste Apple TV+ blockbuster 'Killers Of The Flower Moon'

Deze herfst komt Apple TV+ met haar eerste film 'Killers Of The Flower Moon'. Niemand minder dan Leonardo DiCaprio is gestrikt voor de hoofdrol. Apple kondigde onlangs aan per jaar een miljard te gaan investeren in het produceren van 'big budget blockbusters'.Geregisseerd door Martin Scorsese

Hoewel de meeste Apple-producten als warme broodjes over de toonbank gaan, is het techbedrijf minder tevreden over het aantal verkochte abonnementen voor hun streamingdienst Apple TV+. Het eerste resultaat van de financiële injectie, 'Killers Of The Flower Moon' wordt geregisseerd door Martin Scorsese. Bekend van legendarische films als 'Goodfellas' en 'The Wolf of Wallstreet'.


Genieten van een ‘sterrencast’

De film is een historisch drama die draait om de onderdrukking en het vermoorden van leden van de olierijke Osage-stam. In de film kan je straks genieten van een ‘sterrencast’ aan Oscar-winnaars, waaronder Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Brendan Fraser, Jesse Plemons en Lily Gladstone.


Debuut op het Filmfestival

De door Scorsese geregisseerde film is gebaseerd op het gelijknamige boek van David Grann. Het verhaal speelt zich af in het Oklahoma van de jaren twintig en draait om de gruwelijke moorden op leden van Indiaanse stammen die vervolgens onderzocht worden door de FBI. Naar alle waarschijnlijkheid maakt de film dit voorjaar zijn debuut op het Filmfestival van Cannes.


In de herfst van dit jaar moet de film te streamen zijn op Apple TV+. De exacte datum is nog niet bekendgemaakt. Naar verwachting zal de film ook te zien zijn in de bioscoop dankzij een samenwerking met filmdistributeur ‘Paramount Pictures'.

bottom of page