top of page

Nederlands-Filipijnse Cyra Gwynth uit Amsterdam is ‘Spotify EQUAL artist of the month in België

Met de EQUAL playlist wil Spotify vrouwelijke artiesten wereldwijd - die impact maken - extra onder de aandacht brengen. Cyra Gwynth wordt door Spotify gezien als één van de meest opwindende invloedrijke stemmen van België en is daarom uitgeroepen tot EQUAL artist of the month June. Onlangs bracht de Nederlandse-Filipijnse maar in België opgegroeide Cyra Gwynth haar langverwachte EP 'CONSCIOUS' uit waarvan de zeer persoonlijke track 'June 30' zal worden toegevoegd aan playlists (Lees verder onder de afbeelding).EQUAL programma

Als onderdeel van het EQUAL programma krijgt ze niet alleen verschillende covers en banners maar wordt ze ook toegevoegd aan de GLOBAL EQUAL playlist en op 23 juni een billboard op Time Square, New York. Fun Fact: Dat valt precies tegelijk met haar eerste live show in Paradiso.


Live Show Paradiso Amsterdam

Donderdag 23 juni om 20:00 uur zal Cyra Gwynth haar allereerste live show in Paradiso geven. Compleet met special guests K1D en RQ. Wil je het niet missen? Bestel dan hier nog snel je kaart.
bottom of page