top of page

NEW MUSIC: de 4 beste releases van week 1 met onder anderen Drake, Queen Naija en TENN

In de eerste week van het nieuwe jaar beginnen we weer met heerlijke lijst nieuwe releases. Deze keer zorgen vier singles van binnen- en buitenland voor jouw weekend dosis hiphop en R&B.


Vedo & Chris Brown - Do You Mind (single)

Vandaag brengen de twee Amerikaanse R&B-artiesten Vedo en Chris Brown hun nieuwe single ‘Do You Mind’. Het is de tweede single van Vedo’s zesde studioalbum ‘Mood Swings’, die op 20 januari wordt uitgebracht. De eerste single van het album ‘Forever’ was een meer emotioneel en laid back nummer, en Vedo laat met deze twee releases dat hij veel variatie in petto heeft voor het aankomende project.
Popcaan - We Caa Done ft. Drake (single)

Vandaag heeft de Jamaicaanse dancehall artiest Popcaan de eerste single van zijn aankomende album ‘Great Is He’ uitgebracht. Op de single is ook Drake te horen in een dansbare blend van hiphop en dancehall. Popcaan heeft meteen de videoclip van het nummer - geregisseerd door Drake’s videograaf Theo Skudra - online gezet. In de clip zien we de twee artiesten feesten en jetskiën naast sterren als rapper Lil Yachty en basketbalspeler Kevin Durant. Het is de derde keer dat Popcaan en Drake hun handen ineenslaan, na ‘All I Need’ en ‘Twist & Turn’ uit 2020. Speciaal voor degenen die helemaal klaar zijn met de winter en al uitkijken naar de zomer is deze tropische single een echte aanrader.TENN - Kiss (Interlude) (single)

De Britse zanger, songwriter en producer TENN heeft vandaag zijn nieuwe nummer ‘Kiss (Interlude)’ uitgebracht op SoundCloud. In het nummer gebruikt TENN een vervormde sample van Rihanna’s ‘Kiss It Better’ waarover hij wavy R&B-vocals legt. De moderne productie in combinatie met nostalgische elementen zorgen voor een verfrissend geluid. De zanger en producer wordt nu al een tijdje gezien als opkomend talent in de muziekscene en is de afgelopen jaren hard bezig geweest zijn fanbase te laten groeien.Queen Naija - Let’s Talk About It (single)

De Amerikaanse R&B-zangeres Queen Naija begint 2023 met haar nieuwe statement piece ‘Let's Talk About It’. Het nummer mag dan wel rustig en ontspannen overkomen, maar er zit een boodschap achter. Op Instagram geeft Queen Naija aan dat de lyrics specifiek gericht is aan toxic mannen: “Ik heb dit nummer gemaakt voor alle mannen die altijd iets te zeggen hebben over wat een vrouw moet doen, maar hun eigen dingen niet eens op orde hebben.” Volgens de zangeres is het ook een reminder voor alle vrouwen om kritisch te zijn en mannen te wijzen op hun gedrag. Voor alle dames mag deze dus op repeat de komende tijd.

Volg ook onze 'GALLERY PLAY'-LIST op Spotify en blijf op de hoogte van de beste releases.bottom of page