top of page

NEW MUSIC: De vier beste releases van week 42 met Romy Dya, NxWorries, Zefanio en Yoeri

Bijgewerkt op: 23 okt. 2022

Deze week hebben we een gevarieerde blend aan nummers voor je geselecteerd. Een viertal tracks van zowel eigen bodem als ook internationale. Denk aan ontspannende R&B, maar ook lyrics met een boodschap van onder andere NxWorries en Zefanio. Zet deze vier beste releases op replay en ga met lekkere muziek je weekend in.


NxWorries - Where I Go ft. H.E.R.

Het muzikale duo NxWorries, bestaande uit R&B-artiest Anderson .Paak en hiphop/R&B producer Knxwledge, heeft hun nieuwe single ‘Where I Go’ uitgebracht in samenwerking met zangeres H.E.R.. Na een jarenlange radiostilte is het duo weer terug met hun laidback sound, bestaande uit Anderson .Paak’s aangename vocals en Knxwledge’s unieke sample-stijl. En het wordt nog mooier: Anderson .Paak gaf aan op Instagram dat de single de komst van een nieuw NxWorries album signaleert.

Yoeri - KATER

Het nieuwe nummer van de Amsterdamse artiest Yoeri is de ideale track om de zomer mee af te sluiten en ADE in te luiden. Het is de tweede single van Yoeri zijn nog te verwachten album 'YOERGONDISCH' en opvolger van het nummer ‘BORRELCLUB’. De namen van de twee singles zijn niet zomaar gekozen, maar sluiten bij elkaar aan. Waar ‘BORRELCLUB’ een nummer is voor tijdens de vrijdagmiddagborrel, is ‘KATER’ het perfecte nummer om de dag erna te luisteren.


Romy Dya - Conclusions

De Amsterdamse songwriter en producer Romy Dya heeft vandaag haar nieuwe EP ‘Grown Woman Season’ uitgebracht. ‘Conclusions’ is een heerlijk R&B-nummer van de nieuwe EP en is zeker aan te raden als je Romy Dya’s stijl een beetje beter wilt leren kennen.

Zefanio - Zeg Wat

Gisteravond heeft de Nederlandse R&B-zanger Zefanio zijn nieuwe nummer ‘Zeg Wat’ uitgebracht na zijn verschijning op het Podium ZWART -programma van Omroep ZWART. Zijn nieuwe single staat in het teken van de Black Lives Matter beweging en gaat over de uitdagingen die zwarte mensen in Nederland nog steeds ondervinden. Een goede R&B-track met een belangrijke boodschap.
Volg ook onze 'GALLERY PLAY'-LIST op Spotify en blijf op de hoogte van de beste releases.


bottom of page