top of page

NEW R&B MUSIC: De vier beste releases van week 14


NEW R&B MUSIC: week 14. Om je weekend goed te beginnen hebben we weer de lekkerste R&B-releases van deze week voor je op een rijtje gezet. Deze week hebben we toffe singles en albums voor je klaarstaan van onder andere Syd, Chloë en Destin Conrad.


Chloë - Treat Me (single)

Chloë Baily dropt vandaag haar nieuwe single 'Treat Me'. De wederhelft van het talentvolle duo 'Chloe X Halle' brengt de tweede single uit van haar langverwachte aankomende debuutalbum. Vorig jaar bracht de zangers haar succesvolle single 'Have Mercy' uit. Inmiddels is het nummer al goud gecertificeerd voor het verkopen van meer dan 500.00 units. Met de release van ‘Treat Me' heeft de zangeres een duidelijk boodschap over het houden van jezelf en weten wat je waard bent. Dit doet ze onder de begeleiding van een up-beat R&B/Trap productie en een sample uit de 2005 hit 'Miss New Booty' van Bubba Sparxxx. Check hieronder de indrukwekkende muziekvideo van 'Treat me'Syd - Broken Hearts Club (album)

Eindelijk! Vijf jaar naar de release van haar debuutalbum 'Fin' dropt zangers Syd vandaag haar tweede album 'Broken Hearst Club'. Dit is misschien wel het sterkste project van de R&B-ster tot nu toe. Oorspronkelijk geschreven als een project vol liefdesliedjes, werd 'Broken Hearts Club' voltooid nadat een relatie van Syd probeerde vast te leggen op haar album tot een pijnlijk einde kwam. Het uiteindelijke resultaat sluit netjes aan tussen de twee kanten van liefde, blijdschap en verdriet. Het album bevat meerdere samenwerkingen met onder anderen Smino en Kehlani en eerder uit uitgebrachte single's als Right Track, Fast Car en CYBAH met Lucky Daye. Het album zit vol met R&B- en Neo Soul -elementen. Dit is vooral terug te horen in tracks als Control en BMHWDY. 'Broken Hearts Club' positioneert Syd als een uitzonderlijk talent en heeft de zeker de potentie om de zangeres naar nieuwe hoogtes te brengen.


Destin Conrad - UNPREDICTABLE ft Kiana Ledé (single)

R&B-zanger Destin Conrad bracht afgelopen week zijn nieuwe single 'UNPREDICTABLE' uit samen met Kiana Ledé. Op het nummer toont de zanger interesse in het creëren van meer willekeurige, maar pittige momenten in een relatie. De track heeft een rustige R&B-productie en geven de twee artiesten ruimte om elkaar geweldig te complimenteren met soulvolle vocals en harmonies. Om de single te promoten bracht Conrad ook een muziekvideo uit die je niet wilt missen. Check het hieronder!LAYA - Um, Hello (album)

Afgelopen week kon je al uit uitbreid over haar lezen in ons WHO IS? artikel. Laya heeft een eigen wereld gecreëerd dat verder gaat dan alleen muziek waar je naar kunt luisteren. Vandaag kwam dan eindelijk het album van de RB-zangeres uit en kun je zelf over haar unieke stijl oordelen.


Volg onze NEW R&B MUSIC playlist op Spotify en blijf op de hoogte van de beste releases
bottom of page